[FOTO] Doi studenți de la Universitatea Eftimie Murgu din Reșița premiați la Timișoara

249

 

Un grup de studenți de la Universitatea reșițeană Eftimie Murgu au participat în această săptămână la o competiție în domeniul IT organizată la Timișoara. În urma concursului, Cristian Băra și Vlad Trif, studenți la Facultatea de Informatică industrială s-au întors acasă câștigători ai locurilor I și II. Tinerii au fost coordonați de cadrele didactice: dr. ing. Cornelia Anghel-Drugărin și drd. Irina Terfeloagă.

,, Competiția a fost foarte strânsă, a durat multe ore. La concurs, studenții au fost împărțiti pe grupuri și au avut de rezolvat probleme complexe din domeniile: configurării rețelelor de calculatoare, sistemelor de operare, bazelor de date. Copiii au obținut un rezultat îmbucurător dar care  ne motivează în același timp pe viitor’’– ne-a declarat șef lucrări, dr. ing. la Universitatea Eftimie Murgu din Reșița, Cornelia Anghel Drugărin.

La competiție au participat un număr de 27 de tineri de la Universitatea Politehnică – Facultatea de Automatică și Calculatoare, Facultatea de Electronică și Telecomunicații, Universitatea de Vest – Facultatea de Matematică și Informatică și Universitatea Tibiscus din Timișoara.

 

sursa foto: facebook Anghel Drugărin Anastasia