25.000 de euro pentru construcţia bisericii din Calea Şagului

euroDupă ce a alocat peste 100.000 de euro pentru schimbarea treptelor de la Catedrala Mitropolitană, conducerea Primăriei Timişoara propune consilierilor locali să aloce aproximativ 25.000 de euro pentru continuarea construcţiei Bisericii cu hramul „Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Calea Şagului. O decizie în acest sens va fi luată mâine.

Solicitarea pentru acest sprijin financiar a fost făcută de Parohia Ortodoxă Română –  Steaua în luna ianuarie a acestui an. În cazul în care proiectul va fi aprobat de consilierii locali, parohia va trebui să justifice cu acte doveditoare cheltuirea acestor bani.

1 COMENTARIU

  1. Biserici trebuie in Romania?Dupa ce ca viata este asa grea,biserica ortodoxa pune biruri pe capul bietilor romàni batuti de soarta.Faceti spitale,scoli moderne,case pentru batràni,si orfani,nu construiti peste tot biserici.Statul este laic,sau religios?Biserica sa se gospodareasca singura,fara ajutorul statului care este laic sau ???Si apoi mai marii biserici ortodoxe sa spuna adevarul oamenilor despre cuvàntul LUI Dumnezeu.Sa le predice adevarul pe care l-a spus Domnul nostru ISUS HRISTOS.Nu sa-i duca in ratacire pe bieti oameni care nu citesc Biblia si cred doar in ce spun preotii.Vor sa faca càt mai multe biserici materiale,in schimb cele spirituale si adevarate lipsesc cu desavarsire.Doresc sa deschida locuri de munca pentru preoti,lor nu le pasa de viata oamenilor,care sufera din ce in ce mai mult din cauza sistemului.Asa a facut Domnul nostru ISUS?

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles