[FOTO] Faptele bune se îmbină cu mix-urile LIVE, în centrul civic al Reșiței. Împreună oferim “Muzică pentru viaţă”

263

Au trecut mai bine de 24 de ore de la debutul campaniei “Muzică pentru viaţă”, iar proiectul derulat de Radio Reşiţa se anunță a fi un succes. Sutele de persoane care au trecut astăzi pe la „Căsuţa de sticlă” au înţeles că ”dar din dar se face Raiul” şi au solidarizat cu noi, pentru a putea dota corespunzător clinica de la Slatina Nera. Din păcate, în această seară nu au venit în număr mare în centrul orașului, probabil și din cauza frigului. Totuși, cei care s-au încumetat, au fost foarte inimoși.

Radio Reșița îşi face datoria morală faţă de semenii bolnavi de cancer, dar nu uităm că mai avem o menire. Aceea de a aduce speranță și bucurie. După cum ştiţi deja, în fiecare zi, pe scena din centrul civic urcă artişti care susţin recitaluri benevol pentru cauza noastră. În această seară au cântat în fața unei audiențe reduse solistele de muzică populară Lavinia Manciu şi Andreea Stoicănescu. Registrul a fost apoi schimbat de colegii noştri Cristi Buică şi Dorian Ianoş, care ne-au purtat pe „Strada Folk”. Seara continuă cu un PARTY la care îşi aduc aportul 4 DJ, colegi de-ai noştri de la Radio 3 NET. Și partenerii de la Crucea Roșie au făcut o surpriză copiilor aflați în piață, oferindu-le zeci de jucării de pluș.

Chiar dacă este foarte frig afară, se anunţă o atmosferă caldă în centrul Reşiţei, unde prietenii luptă pentru aceeaşi cauză nobilă.

(Sebastian Dragomir)