HC Adrian Petrea Reșița joacă ultimul meci din 2016 cu SCM Politehnica Timișoara

78

În ultimul meci din acest an, HC Adrian Petrea Reșița va juca sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 12, cu SCM Politehnica Timișoara, în deplasare, în optimile de finală ale Cupei României. Cele două grupări handbalistice se întâlnesc din nou după exact o lună și o zi de la precedenta confruntare, disputată la Reșița și încheiată la egalitate (25-25).

Nu avem ca obiectiv să mergem mai departe în Cupă, dar asta nu înseamnă că nu ne vom bate așa cum v-am obișnuit la ultimele meciuri, chiar dacă au fost diferențe mari cu Constanța sau cu Odorheiul, noi încercăm să scoatem maxim de la fiecare meci. Este un meci dificil, Timișoara este o echipă care face foarte greu pași greșiți acasă și pune și o presiune suplimentară pe acest meci. Noi, personal, ne vom lupta pentru fiecare minge și vom încerca să scoatem maxim din acest meci”, a spus Mihai Rohozneanu.

Va fi un meci spectaculos, din punctul meu de vedere. Noi vom da totul pe teren, ca la oricare alt meci. Timișorenii vor trata meciul în serios, țineți minte ultimul meci, de aici, când abia au reușit să scoată un egal în ultimele secunde. S-a schimbat raportul de forțe, dar creștem în valoare”, a spus Marius Bahan.

Handbaliștii reșițeni vor avea două absențe importante în lot despre care a vorbit coordonatorul Mihai Rohozneanu:

”Avem probleme cu Sebi Pârvan, care e în continuare accidentat și săptămâna viitoare, în principiu, va fi programat la RMN, să vedem exact ce are. N-am putut până acum, pentru că piciorul lui era umflat și niciun doctor nu-și dădea acceptul pentru a face investigația necesară. De asemenea, nici Dușan Trifkovic nu va juca la Timișoara, are niște probleme în familie și m-a rugat să-l las să plece. În privința lui Dușan, nici nu știm sigur dacă se mai întoarce.”