Asfaltările din ultima perioadă sunt provizorii şi vor fi reluate la primăvara viitoare.

Primăria Reşiţa spune că a fost de acord cu lucrările făcute pe ploaie sau la temperaturi nepotrivite, doar pentru a se putea trece această iarnă în condiţii cât de cât decente. Astfel, în următoarele zile se va încheia asfaltarea pe străzile 24 ianuarie şi Spitalului, se vor acoperi şanţurile cu piatră spartă şi se vor nivela gropile astfel încât să se poată circula. Aceste operaţiuni se vor încheia în jurul datei de 20 decembrie.

Începând de anul viitor, Primăria Reşiţa este hotărâtă să urmărească îndeaproape lucrările de apă şi canalizare ce se execută, în special de Hidroconstrucţia şi alte firme subcontractante, pe care le-a acuzat că nu ştiu să citească proiectele tehnice.

Viceprimarul Paul Vasile a  promis că de la primăvară se va lucra după un program de şantier, cu şedinţe operative în fiecare dimineaţă, la ora 6.30 şi supraveghere strictă. El spune că există şi pârghiile necesare pentru a-i forţa să lucreze bine, chiar dacă până acum au fost aplicate doar amenzi. (Mirabela Afronie)