Semifinalele Cupei României la rugby se vor disputa la Bucureşti şi Gura Humorului

Univ Cluj calificata in semifinalele Cupei RomanieiMeciul dintre Steaua şi CSM Bucureşti din semifinalele Cupei României la rugby se va juca pe stadionul Olimpia din Capitală. Cealaltă partidă, dintre CSM Ştiinţa Baia Mare şi U Cluj va avea loc pe stadionul din Gura Humorului.

”De comun acord s-a hotărât ca partida CSA Steaua şi CSM Bucureşti să se desfăşoare vineri, 22 noiembrie, începând cu ora 11,00 pe stadionul Olimpia. Celălalt meci, dintre CSM Ştiinţa Baia Mare şi CS Universitatea Cluj va avea loc sâmbătă, 23 noiembrie, tot de la ora 11,00, pe stadionul din Gura Humorului”, informează site-ul SuperLigii. Pe aceleaşi stadioane au avut loc şi două dintre meciurile din faza sferturilor, între CS Poli Agro Iaşi şi U Cluj, pe stadionul Tineretului din Gura Humorului şi CSM Bucureşti – RC Bârlad, pe stadionul CS Olimpia.

Este posibil ca finala Cupei României să fie o reeditare a ediţiei de anul trecut, între Steaua şi CSM Ştiinţa Baia Mare, aşa cum şi meciul pentru titlul de campioană naţională în SuperLigă, între RCM Universitatea de Vest Timişoara şi CSM Ştiinţa Baia Mare, a fost o reeditare a finalei de anul trecut.

În SuperLigă, Steaua a întâlnit CSM Bucureşti în sezonul regulat, ambele meciuri fiind câştigate de ”militari”, cu 52-22 pe stadionul ”Olimpia” şi cu 26-20 în Ghencea. De asemenea, CSM Ştiinţa Baia Mare, vice-campioana naţională, a întâlnit în acelaşi context U Cluj, maramureşenii câştigând cu 58-11 pe ”Lascăr Ghineţ” şi cu 67-3 pe ”Cluj Arena”. În sferturile de finală, Steaua a trecut de campioana naţională en titre RCM Universitatea de Vest Timişoara, CSM Ştiinţa Baia Mare a învins RCJ Farul Constanţa, CSM Bucureşti a câştigat partida cu RC Bârlad, iar U Cluj a bătut pe CS Poli Agro Iaşi. Deţinătoarea Cupei României este CSM Ştiinţa Baia Mare, care, în finala de anul trecut, disputată pe stadionul ”Lascăr Ghineţ”, a învins Steaua Bucureşti cu 9-3, ”militarii” reclamând însă faptul că meciul ar fi trebuit să se dispute pe un stadion neutru, nu în Maramureş.

Potrivit site-ului SuperLigii, preşedintele FRR, Alin Petrache, a declarat că forul pe care îl conduce a început să lucreze deja la un nou format al Cupei României pentru sezonul următor. De asemenea, şi modul de organizare a ligilor inferioare va fi analizat, iar Departamentul Competiţii şi Organizare a început să facă analiza sezonului trecut din SuperLiga CEC Bank, dar şi DNS, şi va veni cu o serie de concluzii şi propuneri care vor sta la baza noilor competiţii. Sursa: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles