Previziunile astrale pentru 10 decembrie:

Cuadratura Venus-Jupiter predispune la egoism, pierderi financiare si o oarecare nesansa in calatorii.

Horoscop 10 decembrie – Sagetator

Vin vesti bune legate de bugetul familiei, surprize placute legate de sosirea unor sume de bani, de plata unor datorii sau de o perioada in care simti ca stai ceva mai bine in acest plan. Este o zi de succes in afaceri sau alte chestiuni financiare, cum ar fi chiar o sedinta de shopping reusita ce te face sa te simti mult mai bine in pielea ta. Dar este si o zi in care te preocupa mult viitorul si te gandesti din ce in ce mai serios sa incepi sa inveti ceva nou sau sa aprofundezi ceea ce stii deja, dar consideri ca a venit vremea sa te ocupi si mai atent de cariera. E o evolutie lenta, ai rabdare, dar esti pe drumul cel bun!

Horoscop 10 decembrie  – Capricorn

Uneori, un final de drum e cel mai bun lucru care se poate intampla. Daca tu nu ai curajul sa spui stop pentru a incheia odata si-odata o actiune care nu-si mai are rostul si daca ceva dincolo de tine opreste evolutia lucrurilor, atunci e o eliberare binevenita! Profita de faptul ca un lucru nu mai inainteaza deloc, e semn ca mai bine lasi totul balta si nu duci mai departe ceva ce, clar, nu mai are viitor. Abandoneaza acel plan, elibereaza locul de tot ce a avut legatura cu el si apoi incepe ceva complet nou, fara a resuscita ceva deja mort.

Horoscop 10 decembrie -Varsator

Te bucuri de o buna colaborare cu persoanele implicate in acelasi proiect ca si tine. Fiecare separat, aveti interese comune si va uniti fortele pentru a ajunge acolo unde v-ati propus. Nu va subminati unii altora autoritatea, nu va criticati, ci, dimpotriva, descoperiti o cale excelenta de a va completa si a va sustine unii pe altii. Nici urma de competitie sau de egoism aici, incat nici nu-ti vine a crede cat de bine merge relatia. Cat timp fiecare are un rol de jucat aici iar, la final, si ceva de castigat de aici, nu are rost sa va puneti bete in roate, ci sa va sprijiniti reciproc!

Horoscop 10 decembrie – Pesti

Adu-ti aminte de copilasul din tine care, candva, mai spunea si cate o minciunica pentru a iesi basma curata dintr-o incurcatura. Asa faci si azi, pentru ca poti sa mai apelezi si la un mic neadevar, din cand in cand, dar nu uita: mic sa fie! Nu te lasa pacalit de neatentia unora pentru a turna cine stie ce gogosi care ar putea fi crezute, dar daca le spui intr-o forma amuzanta, inocenta, nu vor lasa urme. Si tu dai dovada de o vaga naivitate azi, incat unii, mai smecheri din fire, te-ar putea aburi usor, dar daca iei totul in gluma, efectele vor fi minime. Daca pici la mijloc in minciuna altora, fa tot posibilul sa-ti demonstrezi nevinovatia!

Horoscop 10 decembrie – Berbec

Dupa ce ai tergiversat la nesfarsit o situatie pentru ca nu stiai ce e de facut, dintr-o data aceeasi situatie parca intra pe repede inainte. Esti prins intr-un ritm infernal de evolutie, de parca toate se petrec concomitent si tu singur trebuie sa le gestionezi pe toate cu atentie. Culmea e ca iti place viteza aceasta, pentru ca nu-ti convin proiectele care treneaza luni de zile, ca atare o solutie atat de brusca precum cea de azi nu face decat sa te bucure. E excelent sa descoperi ce bine se aseaza, dintr-o lovitura, mai multe aspecte in acelasi timp. Ti se citeste pe chip starea de bine.

Horoscop 10 decembrie-Taur

Nu poti multumi pe toata lumea pentru ca asa e viata: cand unul castiga altul pierde. Azi e momentul tau de glorie si ar trebui sa te gandesti numai la persoana ta. Nu te lasa impresionat de lacrimile celor din jur, nici de nemultumirile invidioase pe care le emit cei care se simt defavorizati de reusita ta. Si tu ai fost in locul lor altadata, dar iata ca roata s-a invartit si acum tu esti cel care se bucura de victorie. Nu te lasa influentat de zvonurile negative, de barfele ironice, de mutrele bosumflate ale celor care nu pot suporta succesul altora, ci aseaza-te doar pe tine in prim plan. Meriti acest succes!

Horoscop 10 decembrie – Gemeni

Esti coplesit de o situatie mult prea dificila pentru puterile tale si tot incerci sa te descurci de unul singur. Ce usor ar fi daca ti-ai lua inima in dinti si ai cere ajutorul! Exista suficiente persoane in jur care ar putea contribui perfect la ceea ce te preocupa, care au trecut prin situatii similare si ar sti foarte bine ce trebuie facut, dar nu prea vrei sa-ti recunosti limitele sau slabiciunile ca sa nu lasi o impresie proasta asupra ta. Nu ai de unde sa le stii pe toate, deci lasa jena la o parte si cheama alaturi de tine pe cel care te poate scoate foarte usor din acest impas. Sigur ai un prieten adevarat aproape gata sa participe trup si suflet la problema ta!

Horoscop 10 decembrie – Rac

Daca poti, stai pe margine azi si nu face nici un pas in nicio directie. Inactivitatea e chiar un avantaj in cazul de fata, pentru ca nu te lasa sa faci vreo greseala. Esti tinut pe loc de un mare blocaj pe care, deocamdata, nu il poti depasi, dar poate acest ragaz care ti se ofera din senin se va dovedi a fi benefic pentru tine. E o zi in care a nu face nimic este exact solutia cea mai potrivita, deci nu insista nici sa te bati cu morile de vant, nici sa depasesti cu orice pret impasul, pentru ca n-ar fi decat un consum inutil de resurse. Asteapta, ai rabdare, va trece de la sine.

Horoscop 10 decembrie – Leu

N-are rost sa numeri leii din buzunar, nici sa faci recapitulari financiare, pentru ca nu aceasta e calea sa castigi mai mult. E o chestiune de atitudine in fata banilor, sa-i chemi tu cu mintea si cu inima fara sa te simti vinovat de asta! Sigur ai in tine o resursa de mare valoare care, daca ar fi pusa la treaba, ar genera abundenta, dar uneori ti-e un pic… rusine ca esti materialist. Astepti de undeva un declic pentru a porni spre calea prosperitatii, iar sfatul poate veni sub tot felul de forme!

Horoscop 10 decembrie – Fecioara

Schimbarile pot veni ca tavalugul in viata ta, dar nu te poti opune lor! Sunt transformari pe care, vrei – nu vrei, tot trebuie sa le accepti, chiar daca pe moment par complicate. Tu oricum nu esti un mare amator de provocari, ca atare o situatie ca cea de acum, care pica din senin in calea ta, pare incitanta si nu stii unde duce. Fii deci pregatit sa rastorni muntii, sa schimbi major macazul, sa darami tot ce ai construit pentru a o lua in alta directie, deoarece modificarile pot fi radicale, dar esti de parere ca sunt obligatorii si merita sa le faci.

Horoscop 10 decembrie 2015 – Balanta

Chiar daca unii au uitat de bunele maniere si de amabilitate, nu pici si tu in aceeasi capcana, pentru ca tu ai niste resurse imense de bunatate si generozitate prin care vei contracara perfect atitudinea lor urata. La nervii lor, tu raspunde cu calm. La critici, tu ofera laude. La agresivitate, tu daruieste blandete. Intotdeauna reversul medaliei e cea mai potrivita pentru linistirea celor mai agitate ape, ca atare fii exact invers decat cel din fata ta, si, pana la urma, tot se va retrage cuminte in carapacea sa, ba chiar va incepe sa-si revizuiasca atitudinea agresiva si fata de ceilalti. Tu esti un simbol al linistii pure incat ii poti inspira in mod fericit si pe altii!

Horoscop 10 decembrie 2015 – Scorpion

Te simti blocat intr-o situatie neclara cu privire la bani, dar azi se poate ivi de undeva o solutie, cum ar fi obtinerea unei amanari in plata datoriilor, o scutire de obligatii financiare sau obtinerea unui credit prin care iti poti acoperi niste cheltuieli stringente. Parca simti si tu ca mai respiri un pic dupa o perioada in care ai stat cu sufletul la gura, numarand fiecare banut din portofel, dar aceasta calmare a spiritelor are un efect relaxant asupra ta. Cat timp erai atat de obsedat de problemele banesti, nici nu respirai, dar acum lucrurile se mai linistesc, esti la final de stres, deci cere si accepta ajutor sau sfaturi de la altii!