Gest extrem din cauza sărăciei! A furat pături de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa ca să nu înghețe de frig

Frigul a împins o bătrânică să fure din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa. Femeia locuiește sub cerul liber și a ajuns la UPU tocmai din cauza temperaturilor scăzute.

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană de sex feminin, a sustras mai multe bunuri din cea mai mare unitate medicală din judeţ. În urma verificărilor făcute la faţa locului, jandarmii au identificat-o pe numita V.M., în vârstă de 60 ani, care a reuşit plece din secţia U.P.U. cu două pături, un cearceaf plic şi un prosop pe care le-a ascuns într-un sac. Jandarmii au întocmit persoanei în cauză actele de sesizare, fiind susceptibilă de comiterea infracţiunii de “furt”. Actele au fost predate Poliţiei Municipiului Reşiţa pentru continuarea cercetărilor, prejudiciul fiind recuperat şi predat părţii vătămate.

1 COMENTARIU

  1. Vreau sa o ajut pe batrana si nu stiu cum sa iau legatura cu ea,am mai multe paturi,lenjerii si pilote pe care nu le folosesc,am incaltaminte si palton de iarna de la soacra mea care a decedat si as vrea sa i le dau,ii cumpar si de mancare dar nu stiu cum sa o contactez,o cunoaste cineva? Cine stie unde o pot gasi?

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles