[UPDATE] Bărbatul din Caraş-Severin dat dispărut a fost găsit. Nu vă puteţi imagina unde a fost în tot acest timp

Update: Bărbatul dispărut a fost găsit. În tot acest timp a fost internat în spital

În cursul zilei de ieri, TUDOSI COSTICĂ,  a revenit la domiciliu. Bărbatul le-a declarat polițiștilor că a plecat voluntar de la domiciliu la data de 28 noiembrie a.c. iar în tot acest timp a fost internat în Spitalul Județean din Timișoara pentru unele investigații medicale.

În perioada în care a lipsit, acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni şi nu a suferit traume fizice sau psihice.

Știre inițială: Bărbat dispărut în Caraș-Severin. Persoanele care pot oferi informaţii să apeleze 112

Poliţiştii din Oravița caută un bărbat în vârstă de 51 de ani care a plecat de acasă și nu a revenit până în prezent. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea bărbatului sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

La data de 5 decembrie a.c., poliţiştii din Oravița au fost sesizaţi despre faptul că TUDOSI COSTICĂ în vârstă de 51 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu din data de 28 noiembrie a.c. și până în prezent nu a mai revenit.

Au fost demarate toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru identificarea bărbatului.

Semnalmente: înălţime 1,65 metri, fața ovală, ochi căprui, păr cărunt.La data dispariţiei, bărbatul purta pantaloni de culoare maro, geacă din piele de culoare maro iar în picioare avea pantofi negri.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea lui sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112  sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!