[FOTO] 3,2,1… start! Reşiţa luminează din această seară calea lui Moş Crăciun

682
Moşul nu are cum să nu ajungă şi în oraşul de la poalele Semenicului! Instalațiile luminoase specifice sărbătorilor de iarnă au fost aprinse. În Centrul Civic al Reșiței  mii de beculeţe strălucesc şi înfrumusețează  atmosfera specifică lunii decembrie. Primarul capitalei Banatului de Munte, Ioan Popa a adresat câteva cuvinte reşiţenilor şi apoi a “apăsat” butonul de aprindere a iluminatului festiv. Câteva sute de persoane au ignorat frigul şi s-au bucurat de frumuseţea tuturor celor pregătite cu acest prilej.
Moş Nicolae  a poposit şi el alături de reșițeni, pentru a saluta  copiii prezenţi la eveniment în momentul aprinderii luminilor ce vestesc Crăciunul și Anul Nou,  fiind eroul unei scenete jucate de actorii Teatrului de Vest.
Pe scenă au mai evoluat coruri de la instutuţii de învăţământ din Reşiţa şi dansatori de la clubul de dans sportiv Magnum Team Reşiţa. Finalul a aparţinut formaţiei Red Flame.
Tradiția celor trei arbori de Crăciun amplasați în Centrul Civic, în zona Triaj și în Parcul Tricolorului s-a menținut spre bucuria copiilor! De asemenea, în Parcul Tricolorului s-a deschis patinoarul, pe suprafaţa căruia sunt aşteptaţi zilnic iubitorii sportului pe patine.
Atât în Centrul Civic, cât și în Parcul Tricolorului sunt amenajate standuri de unde pot fi achiziționate produse de sezon: artizanale, alimente, băuturi calde,dulciuri. De asemenea,  sunt amenajate locuri de joacă pentru copii şi anumite locaţii în care se pot fotografia alături de cei dragi.
Cristina Corocan