Au apărut primii brazi într-o piaţă din vestul ţării

89

Primii brazi de Crăciun au apărut în piaţă la Timişoara. Vânzătorii n-au început comertul în forţă încă, dar în zilele care vin aceştia se vor înmulţi.

În Piaţa 700 e un singur comerciant de pomi de Crăciun. Brăduţii, aduşi tocmai din zona Severinului, fură ochii trecătorilor: sunt bogaţi, frumoşi şi de mai multe dimensiuni.

Anul acesta nu s-a mai întamplat ca ăn trecut la Timişoara, primii brazi sunt autohtoni, şi nu aduşi de prin  alte tări îndepărtate.

Vânzătorul, oltean din Drobeta Turnu Severin, vinde brazii cu sume cuprinse între 80 de lei, cel mai mic, şi 150 de lei, unul mare.

Ai mei nu sunt foarte mari. Aceştia sunt primii pe care i-am adus la Timişoara. Încerc piaţa, iar zilele viitoare aduc mai mulţi. Oamenii au întrebat de preţuri, o doamnă chiar zicea că şi cumpără, dar nu s-a mai întors. Mă aştept să fac vânzare mai bună înainte de Crăciun. Am venit mai repede pentru că anul ăsta nu vor fi foarte mulţi brazi naturali la vânzare şi tot bănăţeanul vrea să-i miroasa a brad de sărbători„, a spus pentru opiniatimisoarei.ro singrul comerciant de brazi din Piata 700.

sursa info: opiniatimisoarei.ro