Crucia Roşie, Filiala Caraş-Severin continuă să ajute cetăţenii afectaţi de inundaţiile din această vară. În pragul sărbătorilor de iarnă, oamenii care au pierdut toată agoniseala de o viaţă vor primi alimente, haine şi produse de uz casnic, a precizat pentru Radio Reşiţa, directorul Alin Cica.

Un lucru este cert, Organizaţia Crucea Roşie, Filiala Caraş-Severin a avut o activitate bogată în 2016. După ce au ajutat familiile afectate de inundaţii cu alimente, haine şi diverse produse casnice, voluntarii şi-au îndreptat atenţia şi către unităţile de învăţământ din Reşiţa. Mai multe şcoli şi grădiniţe au fost dotate cu mobilier nou, produse sportive şi videoproiectoare. În plus Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa a primit în acest an aparatură, dar şi medicamente şi consumabilie, tot de la Crucea Roşie.

Voluntarii de la Crucea Roşie continuă să ajute! S-au alăturat proiectului desfăşurat de Radio Reşiţa, Muzică pentru viaţă şi împreună vom strânge fonduri pentru bolnavii de cancer.

În perioada 19-24 decembrie, Radio Reşiţa se mută în mijlocul vostru, în Centru Civic. Vă aşteaptăm la „Căsuţa de sticlă”. Sub sloganul „Muzică pentru viaţă”, noi ne-am propus să strângem fonduri pentru bolnavii de cancer. Totul pentru clinica de recuperare oncologică de la Slatina Nera, singura din România. Împreună putem oferi viaţă!

Daiana Roşca