Previziunile astrale pentru 3 decembrie:

Trigonul Marte-Jupiter ne face pe toti sa acordam mai multa importanta problemelor concrete, mai ales cele legate de legislatie. Daca aveti planuri bine puse la punct, acum ar fi momentul sa le lansati.

Horoscop 3 decembrie – Sagetator

Unde te simti cel mai bine daca nu la tine acasa? Este mediul in care iti incarci imediat bateriile dupa o zi obositoare, locul in care dragostea celor din familie te umple de bucurie, spatiul personal in care esti puternic si poti orice ti-ai pune in cap, ca atare concentreaza-ti toata atentia asupra propriului domiciliu pentru a-l transforma in spatiul perfect. Pornind de la aerul pe care il respiri, de la lumina care umple decorul si modul in care ti-ai amenajat spatiul interior, toate conteaza pentru a te simti din ce in ce mai bine, ca atare ocupa-te de aceste detalii. Un prim pas ar fi sa faci… curatenie.

Horoscop 3 decembrie– Capricorn

Suferintele din iubire te privesc si pe tine si pe partener, pentru ca azi nu prea stiti sa va purtati unul cu altul. Tu ai atitudini cam egoiste, esti pus pe critici si reprosuri, in timp ce persoana iubita tace si inventeaza tot felul de scenarii negative despre tine si intentiile tale. Fii mai deschis cand ii spui ceva jumatatii tale, ca sa nu lasi loc de suspiciuni la adresa ta. Daca incerci sa te ascunzi in spatele unei masti false, partenerul va banui lucruri total neadevarate despre tine. Spune ce simti!

Horoscop 3 decembrie–Varsator

E greu sa-ti tii in frau energia debordanta azi, pentru ca ai avea multe de spus intr-o situatie in care altii nu prea au curaj sa intervina. Sa o faci tu, sa n-o faci, aceasta-i marea te dilema, pentru ca ti-e putin frica sa nu gresesti cumva cu atitudinea ta agresiva. Daca simti ca e sansa ta de afirmare, depaseste-ti toate temerile si complexele si fa un pas in fata. Daca altii nu se baga, ai putea profita tu de ocazie pentru a te remarca mult mai usor. Sigur ai tu un as in maneca!

Horoscop 3 decembrie– Pesti

Apelezi la tot felul de arme din recuzita diplomatiei, si datorita lor iti merge de minune oriunde te-ai afla. Toata lumea va aprecia modul in care comunici cu ei, in care te implici in activitatile comune, dar in toate ai avea nevoie de o pozitie superioara, pe cat posibil, pentru ca ai da randament mai bun daca tu ai fi seful, conducatorul, strategul principal. Nu la fel de bun ai fi ca simplu executant sau supus in fata altora, dar daca nu ai alta varianta, fii politicos, asuma-ti sarcinile cu seriozitate, pentru ca te va ajuta enorm sa-ti atingi scopurile mai usor. Lasa orgoliile deoparte si zambeste amabil, chiar daca nu e zambetul tau natural.

Horoscop 3 decembrie 2015 – Berbec

Iti vin o multime de idei interesante, dar deocamdata le aduni ca intr-o biblioteca, asteptand momentul cand vei putea sa le scoti din sertarase una cate una. Unii cred ca sunt mai degraba o joaca, altii considera ca sunt idei prea ciudate ca sa aiba succes, dar tu crezi in ele si le alimentezi din ce in ce mai mult cu fantezie si creativitate, convins ca vor da roade. Esti foarte inspirat de o lumina noua, de o viziune diferita decat inainte, ca si cum ai fi cu un pas inaintea semenilor tai. Aceasta atitudine mai moderna, vizionara chiar, te propulseaza mai usor spre tinta propusa. E chiar mai bine ca altii sunt conservatori si se tem de noutate, pentru ca asa ei raman in urma si tu ii depasesti fluierand!

Horoscop 3 decembrie 2015 – Taur

Din cauza interventiei nefaste a unui colaborator nepriceput, stai acum pe loc ca sa repari oalele sparte de acesta. Regreti ca ai avut incredere in el si te-ai bazat pe promisiunile sale care s-au dovedit a fi mai degraba o complicatie decat un ajutor pentru tine. Nu trece mai departe ducand dupa tine o serie intreaga de erori cauzate de cel care a stat o vreme alaturi de tine. Fii exigent si mai bine scapa de ajutorul lui, pentru ca nu-ti este de nici un folos. Te descurci mai bine singur decat cu asemenea tovaras!

Horoscop 3 decembrie 2015 – Gemeni

Se vede ca ti-ai cam pierdut interesul pentru un plan la care ai muncit mult. Te copleseste o stare de comoditate, care nu te reprezinta de obicei, dar pesemne ca ai nevoie de odihna. Ia-ti o zi de totala relaxare, de lene eliberatoare de stres, pentru ca ai tras destul inainte. Cel mai bine ar fi sa refuzi orice invitatie care ar putea cere de la tine chiar si cel mai mic efort, pentru ca nu prea ai energie in tine. Daca nu apare nimic nou in program, permite-ti mai mult somn, cateva ore de lectura sau de visare, dar nu te rasfata totusi cu prea multe bunatati culinare, pentru ca te paste un kilogram in plus peste noapte.

Horoscop 3 decembrie 2015 – Rac

Nu ajunge doar sa faci declaratii de dragoste pompoase, din vorbe mestesugite, ci sa demonstrezi celui drag ce simti pentru el. Este momentul ideal pentru a sta de vorba fata in fata ca doi oameni maturi pregatiti sa-si prezinte intentiile pe termen lung. Acum va iesi la iveala superficialitatea, atractia spre distractie, pentru ca daca iubirea ta a fost doar o joaca, fii pregatit sa-ti iei ramas bun de la cel de langa tine. El vrea ceva mult mai profund intre voi de acum inainte si ti-o cere intr-un mod ultimativ: ori – ori?

Horoscop 3 decembrie 2015 – Leu

Muncesti cu sarg, concentrat la un proiect ce necesita un consum imens de energie si de atentie. Esti constient ca numai de implicarea ta depind, la final, si rezultatele, de aceea te apleci cu interes maxim asupra celor incepute. Esti multumit cum evolueaza, dar si mai fericit ai fi daca ai vedea ca si ceilalti direct implicati privesc la fel de serios aceasta munca. Ar fi obositor sa duci in spate tot greul, de aceea cel mai dificil e sa atragi alaturi de tine oameni care iti seamana, la fel de interesati de roadele finale ale acestui efort. Nu merita sa muncesti doar tu, dar nici sa pasezi totul altora.

Horoscop 3 decembrie 2015 – Fecioara

Esti tras in prea multe parti si, cand incerci sa multumesti atatea planuri simultan, risti sa scapi din vedere detalii importante si sa generezi gafe. Chiar daca vei incerca sa scapi de efectele propriilor neglijente cu un dram de umor, totusi va veni un moment cand vei fi coplesit de atatea chestiuni pe cap si vei incepe sa uiti, sa gresesti, sa sari peste aspecte importante. Ar fi mai bine sa alegi, din toate cate ai pe lista de urgente, un singur plan asupra caruia sa te concentrezi, dar probabil sefii si colaboratorii iti arunca prea multe pe umeri si nu-i poti refuza, ceea ce te obliga sa iei mai mult decat poti duce.

Horoscop 3 decembrie 2015 – Balanta

Sentimentul cu care te trezesti de dimineata e o combinatie de echilibru, calm si liniste interioara pe care vrei sa le pastrezi cat mai mult. Simti ca ceva s-a mai linistit in viata ta sau ca urmeaza se revina la normal foarte curand, de aceea vrei sa te bucuri de acest sentiment chiar din prima zi a lunii. Atitudinea cu care vei aborda evenimentele care vin trebuie sa contina exact aceste ingrediente: moderatie, stabilitate emotionala, amabilitate, generozitate, prietenie. Acestea sunt punctele tale forte incepand de azi!

Horoscop 3 decembrie 2015 – Scorpion

Opreste-te putin din iuresul in care iti desfasori activitatea, pentru ca aceasta graba continua, tot acest stres in care esti captiv te fac sa nu vezi lucrurile frumoase care te inconjoara. Nu te mai agita atat, fa o mica pauza sa mai respiri si tu, pentru ca esti prins intr-un carusel care te ameteste, pur si simplu. O zi de detasare, de liniste, de repaus sau de refugiu din furtuna de evenimente in care esti prins te-ar putea ajuta sa vezi viata dintr-o alta perspectiva, iar solutiile la problemele care te preocupa se vor ivi mult mai repede. Apasa butonul stop pentru o zi!