Se pare că prima zi de iarnă adevărată, chiar dacă a venit în decembrie, ia pe nepregătite autorităţile, un obicei care se păstreză cu acurateţe din păcate.

Pe drumul Grădinari Reşiţa- DJ 581 iarna îşi face de cap, defilează liberă aşa ca de 1 Decembrie… nici urmă de intervenţie, nici urmă de interes pentru protejarea  vieţilor conducătorilor auto aflaţi în trafic joi, după ora 15 pe ruta menţionată mai sus. Din păcate efectele acestei nepăsări şi-au făcut apariţia şi Caravana Radio România Reşiţa, care se întorcea de pe Clisura Dunării,  a întâlnit  primul accident. Din fericire  nu au fost victime omeneşti,  automobilul  a derapat  părăsind partea carosabilă, dar şoferul şi pasagerul s-au au speriat foarte tare, iar călătoria le-a fost întreruptă fără vina lor.

Singurul lucru pe care-l mai putem sesiza conducătorilor auto este să parcurgă acest traseu Grădinari-Reşiţa sau invers, doar dacă este imperativ necesar, iar dacă sunt fortuiţi să plece la drum să îşi echipeze maşinile corespunzător şi să circule cu mare atenţie.

Iarna, chiar dacă a venit pe 1 Decembrie, din nou a luat  prin surprindere autorităţile îndrituite să asigure condiţii depline pentru siguranţa participanţilor la trafic.

Anca Bica Bălălău

1 COMENTARIU

  1. Cate masini au iesit azi de pe carosabil? …doua am vazut eu…despre alte doua am vazut fotografii in presa…este cineva responsabil? In afara de conducatorii auto?…

Comments are closed.