În prag de sărbători, primarul Adrian Torma schimbă imaginea parcurilor din Moldova Nouă. aşa cum a promis două parcuri  au intrat în reabilitare generală: cel din faţa Casei de Cultură şi cel din Portul Vechi. Edilul motivează că parcurile nu pot arăta aşa cum arată, ca în anii 90. 

Parcul din Boşneag, din faţa Casei de Cultură este aproape de finalizare, s-a montat şi bordura. În două – trei săptămâni dacă ne lasă şi vremea se vor termina lucrările. Va fi un parc modern şi frumos, în care să fim mândri că putem organiza evenimente sau putem veni cu familia, să ne relaxăm. La anul va fi reabilitat şi parcul de copii, deocamdată facem doar partea pietonală. În Moldova Veche, s-a finalizat cu umplutura, a mai venit o echipă. Aici am avut o problemă deoarece constructorul nu a avut oameni ca să înceapă lucrarea mai devreme.

Pentru a obţine banii necesari, primarul Adrian Torma spune că a stopat de la finanţare proiecte şi studii de fezabilitate care nu erau realizabile şi a direcţionat banii spre aceste lucrări care vor schimba aspectul oraşului.

FOTO: Ziarul INCOMOD