Radio Reşiţa este de la 1 Decembrie, şi mai aproape de locuitorii din Clisura Dunării, care şi-au dorit ca pe lângă posturile sârbeşti, să audă şi veşti din regiunea de vest. Acest lucru va fi posibil cu ajutorul celor două frecvenţe noi pe care va emite Radio Reşiţa: 91,9 FM şi 92,8 FM.

Iar reacţiile primarilor n-au întârziat să apară. Primarul oraşului Moldova Nouă, Adrian Torma:

Este un fapt foarte dorit de mult timp de toată lumea şi este binevenit. Este singurul radio care va emite în zonă şi suntem foarte bucuroşi. Radio Reşiţa este un post foarte ascultat.

Locuitorii din Clisura Dunării care doreau cu tot dinadinsul să asculte Radio Reşiţa, apelau la instalaţii improvizate, de multe ori chiar costisitoare. Lucrurile vor fi mult mai simple de la 1 decembrie- spune primarul comunei Berzasca, Nicolae Furdui:

Este postul de radio care a lipsit, ascultam posturile sârbeşti, dar toţi ne-am dorit ca Radio Reşiţa să ajungă la noi în case.

Şi primarul comunei Socol, Olgiţa Ghiţă, a apreciat că în acest fel locuitorii vor fi conectaţi la actualitatea din judeţ şi din ţară:

Radio Reşiţa este binevenit la noi în zonă. Locuitorii trebuie să cunoască problemele comunei, dar şi ce se întâmplă în judeţ.

Ilie Boboescu, primarul comunei Coronini , care spune că era nevoie de acest post :

Mă bucur că Radio Reşiţa şi-a extins aria de acoperire şi la Coronini. Mulţumesc tuturor care s-au implicat ca acest lucru să fie posibil. Noi chiar am suferit din acest motiv, că nu am avut semnal.

La fel de bucuros a fost şi viceprimarul din Pojejena, Zvezdana Dragomir:

Suntem recunoscători că Radio Reşiţa se va auzi şi în Clisura Dunării. Vă mulţumim că aveţi încredere în noi. Suntem convinşi că Radio Reşiţa va fi un partener de nădejde atât pentru comunitate, cât şi pentru primărie. Împreună sperăm că vom promova turismul în zonă.

De Ziua Naţională a României, o echipă a Radio România Reşiţa  se va afla chiar în mijlocul locuitorilor din Moldova Nouă şi  din comunele  de pe malul Dunării: Socol, Divici, Pojejena,  Coronini, Liborajdea, Liubcova şi Berzasca.