Candidaţii care nu au promovat concursul pentru ocuparea funcţiei de directori de şcoli în Timiş s-au înghesuit să depună contestaţii!

 Au picat concursul organizat de Ministerul Educaţiei pentru ocuparea funcţiilor de directori şi de directori adjuncţi ai unităţilor de învăţământ, iar apoi s-au înghesuit să depună contestaţii, nemulţumiţi fiind de rezultat. Este vorba de 23 de candidaţi care speră că vor fi admişi, după evaluarea contestaţiilor depuse la proba de interviu, care se va realiza în alt judeţ de către o comisie diferită.
Ministerul Educaţiei anunţă, prin intermediul unui comunicat de presă, că la nivel naţional au fost depuse 281 de contestaţii, cele mai multe în Dolj – 30, Bucureşti – 25 şi Timiş – 23.  Soluţionarea contestaţiilor şi afişarea rezultatelor finale vor avea loc în perioada 24 noiembrie – 9 decembrie. Ultima etapă a concursului – validarea în consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar a rezultatelor finale și transmiterea acestora la minister – este programată în data de 16 decembrie.
Inspectoratul Şcolar Timiş anunţă că din cei 245 de candidaţi înscrişi, 75 au fost declaraţi respinşi, iar 15 nu s-au prezentat. În judeţul nostru au fost scoase la concurs aproape 300 de posturi de directori şi de directori adjuncţi.
Sursă: Banatul meu
Daiana Roșca