Aşteptarea a luat sfârşit. Radio Reşiţa ajunge pe Clisură

232

De la 1 decembrie, Radio Reșița se va auzi și pe Clisura Dunării, datorită a două noi frecvenţe: 91,9FM şi 92,8 FM.

De-a lungul celor 20 de ani de când Radio Reşiţa emite în eter, locuitorii din Clisura Dunării ne –au tot reproşat că ne aud numai când sunt în maşină , pe drum, dar nu şi de acasă, deşi îl consideră şi „al lor”. Şi-au dorit să poată asculta emisiunile realizate, muzica difuzată în programele noastre, dar şi informaţiile regionale de interes cetăţenesc , aşa cum ne-a mărturisit primarul comunei Socol, Olgiţa Ghiţă:”Aşa cum nouă ne este drag ca locuitorii să cunoască problemele comunităţii noastre, aşa este bine venită această iniţiativă, ca să cunoască şi problemele care apar în judeţul Caraş-Severin, şi aici mă refer la toate informaţiile care provin de la  instituţiile statului : Inspectoratul Şcolar, Casa de Asigurări de Sănătate, Casa de pensii şi altele“. De altfel, primarul comunei Socol ne-a mărturisit că ne ascultă de multă vreme, dar pe internet.

Ne-a întărit convingerea că suntem aşteptaţi cu nerăbdare pe Clisură şi primarul comunei Sicheviţa, Nicolae Kramer: “Cetăţenii comunei Sicheviţa şi-au dorit să recepţioneze radio reşiţa, aşa că este foarte bună această iniţiativă. Foarte bună“.

Iar viceprimarul din Pojejena , Zvezdana Dragomir, pe lângă informaţii de interes cetăţenesc, a menţionat şi beneficiul pe care Radio Reşiţa poate să-l aducă localităţilor din Clisură:” Vă mulţumim că aveţi încredere în noi şi ne bucură faptul că Radio Reşiţa poate fi un partener de nădejdie atât în folosul primăriei, cât şi al comunităţii şi promovării turismului care este foarte important pentru noi“.

De 1 decembrie, caravana Radio Resita porneste din nou la drum, şi va lua la pas localitatile din Clisura Dunării. Vom fi la Socol, Divici, Pojejena, Moldova Nouă, Coronini, Liborajdea, Liubcova si Berzasca. (Daniela Tudor)