Caransebeşenii scapă de deşeurile electrice

În municipiul Caransebeş se va desfăşura sâmbătă, 26 noiembrie o nouă acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electronice, organizată de Primărie, Transal Urbis şi RoRec.

Pentru acţiunea de sâmbătă, care se va desfăşura între orele 10-16, Primăria Caransebeş, Transal Urbis şi RoRec au pregătit mai multe centre de colectare, dar şi premii pentru cei care vor să protejeze mediul prin colectarea deşeurilor electrice.

Persoanele fizice vor primi 3 tichete cadou în valoare de 10 lei pentru deşeuri tip frigidere şi combine frigorifice complete, 2 tichete cadou în valoare de 10 lei pentru deşeuri tip maşini de spălat rufe şi vase complete, automate şi 1 tichet cadou în valoare de 10 lei pentru alte deşeuri electrice complete în greutate de minim 20 de kg.

Pentru colectarea lor sunt organizate 3 centre : La Şcoala gimnazială nr. 8 din cartierul Cazărmii, la Colegiul Naţional Traian Doda (în curte) şi la Liceul Decebal (în curte). Pentru ridicările de deşeuri de la domiciliu, organizatorii au pregătit şi mai multe numere de telefon la care caransebeşenii pot suna, respectiv: 0751/302119, 0356/434545 (număr cu tarif normal) şi 0800/444800 (număr gratuit).

Cele mai citite

Related Articles