[FOTO] Universitatea Eftimie Murgu din Reșița vrea locuri de muncă pentru studenți

 

Universitatea Eftimie Murgu din Reșița încearcă să depășească problemele financiare cu care se confruntă. În acest sens, astăzi în cadrul instituției de învățământ superior a avut loc o întâlnire cu mai mulți reprezentanți ai mediului economic și de afaceri din județul Caraș-Severin. Obiectivul acestei acțiuni este stabilirea unei colaborări între agenții economici și învățământul superior astfel încât studenții care ies de pe băncile universității să beneficieze un loc de muncă.
,, Ceea ce vrem să aflăm în această întâlnire care sunt ramurile actuale în care Reșița și regiunea se regăsesc dar și cum văd reprezentanții din mediul economic colaborarea cu sistemul de învățământ în general și cu Universitatea Eftimie Murgu în special’’– a declarat prorectorul Cristian Chioncel.
La întâlnire au participat reprezentanți ai mai multor firme din județ care și-au prezentat ofertele.
,, Am venit să prezint activitatea firmei și să prezentăm modul în care vedem noi colaborarea cu Universitatea Eftimie Murgu și ce putem face pentru studenți, să-și găsească un loc de muncă pe plan local’’– a declarat reprezentantul unei firme din Reșița.

Amintim că Universitatea Eftimie Murgu din Reșița se luptă să rezolve problemele financiare cu care se confruntă din cauza numărului mic de studenți.

 

De același autor

Related Articles