Echipele de salvamontişti şi jandarmi montani au găsit, duminică, şi trupul celui de-al doilea frate dispărut în Munţii Făgăraş, în aproximativ aceeaşi zonă unde a fost găsit, în urmă cu o zi, fratele său, în zona Fereastra Mică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov, Ciprian Aldea, a fost găsit şi cadavrul celui de-al doilea bărbat dispărut, după ce iniţial a fost descoperit doar sacul de dormit al acestuia.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit în aceeaşi zonă, Fereastra Mică, unde, sâmbătă, a fost găsit fratele lui.

Cadavrul găsit în Munţii Făgăraş aparţine unuia dintre cei doi fraţi din judeţul Mureş, care au dispărut pe data de 12 noiembrie în zona Valea Sâmbetei, echipele de căutare fiind suplimentate pentru găsirea celuilalt bărbat, transmite corespondentul MEDIAFAX

Cadavrul a fost găsit, sâmbătă, de jandarmii montani, în zona sub Fereastra Mică din Munţii Făgăraş, însă aceştia nu au putut confirma atunci dacă este vorba de unul dintre cei doi fraţi dispăruţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Braşov, Laurenţiu Stoian, asupra bărbatului au fost găsite actele de identitate ale acestuia, aparţinând unuia dintre cei doi fraţi, în vârstă de 34 de ani.

Trupul acestuia a fost coborât duminică, la cabana Sâmbăta, şi a fost predat Serviciului de Medicină Legală şi poliţiei, pentru investigaţii.

Echipele de salvamontişti şi jandarmi montani au încercat să coboare trupul bărbatului sâmbătă seara, însă starea vremii nu a permis acest lucru şi au reluat coborârea duminică dimineaţa.

Cei doi fraţi dispăruţi sunt din judeţul Mureş şi au plecat pe data de 12 noiembrie, într-o drumeţie în Munţii Făgăraş, încercând să ajungă pe vârful Moldoveanu.

Căutările celor doi turişti au început luni dimineaţa, inclusiv cu un elicopter MAI, după ce familia acestora a sunat la serviciul de urgenţă 112 deoarece nu a mai putut lua legătura niciunul dintre ei.

Fraţii au plecat din localitatea Sâmbăta de Sus, judeţul Braşov, unde au lăsat maşina cu care veniseră.

sursa info : MEDIAFAX