Oraşul Băile Herculane va îmbrăca haine de sărbătoare până în 1 decembrie, de Ziua Naţională a României. Vor fi montate instalaţii luminoase pe principala arteră rutieră a oraşului, precum şi centrul istoric.

Sunt în atenţie străzile Pecinişca, Trandafirilor şi Castanilor – care formează principala arteră rutieră a oraşului, Aleea Teilor, Aleea Florilor, Str. Zăvoi, precum şi Centrul istoric al staţiunii de pe Valea Cernei.

În acest an, Primăria va achiziţiona cinci căsuţe, care vor fi amplasate în parcul central şi unde va fi inaugurat un târg de Crăciun, asemenea târgurilor din marile oraşe!

„Dacă achiziţionăm căsuţele în timp util, sperăm să le dăm drumul începând cu 1 decembrie”, a precizat primarul Cristian Miclău.

O parte din ornamente vor fi cumpărate în această perioadă, dar vor fi folosite şi ornamentele din anii anteriori. Toate cheltuielile prilejuite de pregătirea staţiunii Băile Herculane pentru atmosfera sărbătorilor de iarnă vor fi suportate integral de la bugetul oraşului de pe Valea Cernei.

(Paul Sever Smadu)