România a cucerit două medalii de aur şi una de bronz, la Europenele de judo U23

Daniel Natea a cucerit bronzul in BulgariaSportivul român Daniel Natea a cucerit medalia de bronz în limitele categoriei +100 kg, duminică, 17 noiembrie, la Campionatele Europene de judo Under-23 de la Samokov (Bulgaria). Natea l-a învins în primul tur pe bulgarul Atanas Kostadinov, dar apoi a fost întrecut de rusul Stepan Sarkisian. În recalificări, Natea a câştigat primul meci cu polonezul Kamil Grabowski, iar apoi l-a învins pe sârbul Vladimir Gajic în meciul pentru medalia de bronz.

Tot la cat. +100 kg, Flavius Smeu a cedat în primul tur la Gajic. În limitele categoriei 73 kg, Adrian Daroti a fost întrecut în manşa inaugurală de francezul Arthur Clerget. La cat. 90 kg, Raul Hănciută a pierdut în primul tur la lituanianul Ovidijus Varnas.

În afara medaliei de bronz cucerite de Natea, România a mai câştigat două medalii de aur, prin Alexandra Larisa Florian (cat. 52 kg) şi Loredana Ohâi (cat. 57 kg).

În clasamentul pe medalii, România a terminat pe poziţia a treia, cu două medalii de aur şi una de bronz (plus un loc 7), devansată de Rusia, 2-3-5, Ungaria, 2-0-1 (plus un loc 5). Sursa: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles