Senatorul Marius Bălu ales preşedinte al filialei PDL Mehedinţi

baluSenatorul Marius Bălu a fost ales astăzi în funcţia de preşedinte al filialei Mehedinţi a Partidului Democrat Liberal.  Marius Bălu a asigurat interimatul la conducerea filialei Mehedinţi din luna martie 2013, când deputatul Mihai Stănişoară a renunţat la funcţia de lider şi părăsit formaţiunea şi s-a înscris în Partidul Naţional Liberal.

‘Printre priorităţile mele, în perioada imediat următoare, se află decizia de a face o opoziţie puternică în administraţia judeţului Mehedinţi, astfel încât să stopăm declinul economic, social şi chiar moral în care se află comunităţile locale. Îmi propun, de asemenea, pe termen mediu, evident, ca orice partid puternic şi responsabil, să recâştigăm Primăria Drobeta Turnu Severin şi Consiliul Judeţean Mehedinţi’, a declarat, pentru AGERPRES, senatorul Marius Bălu.

Bălu, singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al PDL Mehedinţi, a fost votat de majoritatea dintre cei 786 de delegaţi cu drept de vot prezenţi la Conferinţa Judeţeană. În funcţia de prim-vicepreşedinte în cadrul Biroului Permanent Judeţean a fost ales Dumitru Mărculescu, fost secretar al organizaţiei

Cele mai citite

Related Articles