Adrian Martian vrea sa mute UTA la JucuPatronul ‘Bătrânei Doamne’, Adrian Marţian, a anunţat că intenţionează să mute echipa de fotbal UTA Arad la Jucu, localitate situată în apropierea municipiului Cluj Napoca. Marţian a luat decizia de a muta echipă ca urmare faptului că fanii arădeni l-au înjurat tot timpul jocului de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Metalul Reşiţa, pierdut de arădeni cu 3-1.

Se pare că autorităţile din Jucu şi-au dat acordul să o primească pe UTA, cel puţin până în vară, după care ar urma să ia în calcul şi o eventuală fuziune a echipei locale cu ‘Bătrâna Doamnă’, în anumite condiţii. În prezent, la Jucu există o echipă de liga a treia, pe care autorităţile ar dori să o vadă în 2-3 ani în liga secundă, echipa jucând în prezent pe un stadion cu 800 de locuri. Dacă se va întâmpla acest lucru, reprezentanţii Suporter Club UTA au anunţat într-o conferinţă de presă că îi vor fi retrase imediat clubului patronat de Marţian numele, sigla şi culorile.

În ceea ce priveşte demiterea antrenorului Eugen Trică, după ce a obţinut semnătură administratorului judiciar, iar un executor judecătoresc i-a adus la cunoştinţă antrenorului că ar fi demis cu acte în regulă, Adrian Marţian este decis să acţioneze în forţă. Astfel, la intrarea în vestiare vor fi postaţi, joi dimineaţă, 14 noiembrie, agenţi de pază, aceştia urmând să permită accesul persoanelor în incinta stadionului pe baza unui tabel. Administratorul special al echipei UTA, Dorin Micşa, a confirmat dispoziţia transmisă de patron, însă şi-a exprimat speranţa să nu se ajungă la scandal, să fie toată lume rezonabilă.

Pe de altă parte, trebuie menţionat că UTA are de plătit 16.000 de lei, baremurile de arbitraj restante de la partidele cu Gloria Bistriţa şi FC Universitatea Craiova. Adrian Marţian i-a transmis lui Dorin Micşa că va plăti aceşti bani doar dacă Eugen Trică pleacă de la echipă, însă dacă baremurile restante nu vor fi achitate, ‘Bătrâna Doamnă’ riscă să nu fie programată, sâmbătă, la meciul cu FC Bihor.

În replică, Eugen Trică a spus că joi se prezintă la antrenament, conform atribuţiilor din contract. Iar în privinţa baremurilor restante, tehnicianul a spus că dacă domnul Marţian nu le va plăti, le va plăti el, împreună cu suporterii, pentru ca echipa să poată juca sâmbătă. Sursa: Agerpres