Google a lansat aplicația sa de mesagerie – Allo

Google se pare ca ține pasul concurenței și lansează pe piață aplicația sa de mesagerie inteligenta Allo, cu care speră să câștige un loc într-o piață deja saturată grație funcționalităților de inteligență artificială, scrie AFP.

Allo este deja disponibilă pentru telefoanele care funcționează cu sistemul Android al Google dar și cu iOS al companiei Apple, potrivit unui mesaj postat pe blogul oficial al Google.

”Google Allo vă poate ajuta să anticipați, să găsiți informații, să vă exprimați mai ușor în conversații. Și cu cât o utilizați mai mult, cu atât se va îmbunătăți, cu timpul”, explică cei de la Google potrivit aceleiași surse.

Gigantul american din domeniul tehnologiei informației a scos anterior în evidență funcțiile inteligente oferite de aplicația sa: propune în avans răspunsuri la un mesaj primit, în funcție de context și de stilul conversației utilizatorului, spre exemplu dacă acesta este adeptul folosirii emoticoanelor. Aplicația poate recunoaște de asemenea conținutul fotografiilor și poate propune remarci adaptate.

Allo permite pe de altă parte acces în avans la asistentul virtual al Google (serviciu denumit Google Assistant) pentru realizarea rapidă a anumitor sarcini.

Aplicația mobilă Allo a fost dezvăluită în luna mai de către Google, concomitent cu aplicația de apeluri video Google Duo, care este disponibilă din luna august.

AGERPRES/(AS-autor: Liviu Tatu, editor: Mariana Ionescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

sursă foto: Play.google.com

De același autor

Related Articles