[VIDEO] Şofer surprins în timp ce pune în pericol circulaţia rutieră

115

2500 de lei este amenda primită de un tânăr după ce a fost surprins făcând drifturi într-o intersecţie din Timişoara. Sancţiunea a fost aplicată de poliţiştii locali conform hotărârii consiliului local. Şoferul a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere, spune Daniela Seracin, purtător de cuvânt al Poliţiei locale.

„Fiind sesizați cu privire la faptul că în data de 12.09.2016 în jurul orei 21.30 conducătorul unui autovehicul marca Mercedes a efectuat manevre prin derapaje și întoarceri bruște pe loc la intersecția străzilor Arieș cu b-dul Liviu Rebreanu din Timișoara s-au efectuat verificări prin intermediul camerelor video amplasate în municipiu în urma cărora a fost identificat conducătorul autoturismului în cauză. Tânărul în vărstă de 27 de ani domiciliat în comuna Giroc a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2500 de lei conform art. 29 alin. 1 lit. b din HCL 371/2007 modificată privind constatarea şi sancţionarea contravenţiilor pe teritoriul municipiului Timişoara”.

Poliția Locală face un apel la toți conducătorii auto cu privire la respectarea legislației și amintește faptul că prin intermediul camerelor de supraveghere amplasate în municipiu este facilitată depistarea persoanelor care comit astfel de fapte.

(Sebastian Dragomir)