[AUDIO] Ionuţ Popovici de la PMP face un pas înapoi şi doi înainte

Noul preşedinte al PMP Caraş-Severin este deputatul Ion Tabugan. Decizia a fost luată la congresul de fuziune de săptămâna trecută. Practic, s-a stabilit ca președinții filialelor din județ să fie cei care au stat mai bine la alegerile locale din 5 iunie, spune fostul preşedinte Ionuţ Popovici.

„UNPR a avut în fața PMP 72 de voturi la nivel de Consiliu Județean şi este normal ca preşedinţia să revină deputatului Ion Tabugan. Eu am fost ales prim-vicepreşedinte al PMP Caraş-Severin. Dacă aparent am făcut un pas înapoi, practic, am făcut doi pași înainte, deoarece, pentru bunele rezultate pe care le-am avut și datorită maximizării votului prin funcția de vicepreședinte în Consiliul Județean, prin trei primari, unul de oraș, și opt viceprimari, am fost ales vicepreședinte la nivel național. Mai mult, am fost ales și membru CEN, forul superior al partidului. Pentru mine sunt doi pași foarte mari. La vârsta mea, la 33 de ani, politic cred că este un rezultat foarte bun”.

 

Vicepreședintele Consiliului Judeţean, Ionuţ Popovici a mai declarat pentru Radio Reşiţa că există posibilitatea ca în toamnă să candideze la alegerile parlamentare.

(Sebastian Dragomir)