Un cunoscut medic ortoped de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov a fost reţinut pentru luarea de mită. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus punerea ăn mişcare a acţiunii penale faţă de acesta.

“Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Stoica Marius Ioan, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită (…). Din referatul cu propunerea de arestare preventivă a rezultat faptul că, la data de 20 iulie 2016, ca urmare a pretinderii implicite din data de 18 iulie 2016, faţă de o persoană, şi a celor anterioare faţa de un pacient, inculpatul Stoica Marius Ioan a primit suma de 800 de lei, de la o persoană, în legătură cu îndeplinirea îndatoririlor sale de serviciu ca medic ortoped în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţa Braşov, relativ la tratamentul efectuat pacientului sus menţionat”, scrie într-un comunicat al Parchetului de pe lânga Tribunalul Braşov.

Cercetarile în cauză continuă până la lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare, mai precizează sursa citată.