[UPDATE][AUDIO] Recursul violatorului din Reşiţa a fost respins

viol

Joi, 7 noiembrie

Inculpatul care a violat o tânără săptămâna trecută a făcut recurs astăzi la soluţia Judecătoriei Reşiţa de arest preventiv pentru 29 de zile. În acest sens Trbunalul Caraş-Severin a judecat calea de atac a acestuia aprobând decizia judecătoriei. Astfel inculpatul va rămâne în continuare în arest preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, lipsire de libertate şi tâlhărie, aflate în concurs real. Vă reamintim că tânărul de doar 20 de ani a violat o fată în zona pieţei Traian Vuia, iar după ce a tâlhărit-o a lipsit-o de libertate pentru ca tânăra să nu poată anunţa organele de poliţie în timp util.

Judecător Rustin Ceasc, preşedintele Tribunalului Caraş-Severin:

Marţi, 5 noiembrie, ora 17.15

Judecătoria Reşiţa s-a pronunţat cu privire la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa de arestare preventivă a inculpatului care a violat o tânără în noaptea de 30 spre 31 octombire. În acest sens, instanţa a decis arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 29 de zile, începând de astăzi, 5 noiembrie, până în 3 decembrie inclusiv. Astfel soluţia a fost dispusă pentru toate cele trei infracţiuni comise de suspect şi anume viol, lipsire de libertate şi tâlhărie.

Marţi, 5 noiembrie, ora 15.45

Suspectul unui viol petrecut în Reşiţa va fi prezentat astăzi instanţei de judecată. În noaptea de 30 spre 31 octombrie, o tânără, de 23 de ani, care se deplasa pe jos spre domiciliu pe Strada Piaţa Traian Vuia a fost acostată de un tânăr care i-a aplicat o lovitură în zona feţei. Potrivit declaraţiei făcute de victimă la Poliţia Municipiului Reşiţa, aceştia s-au deplasat pe Strada Octavian Goga, unde suspectul a întreţinut relaţii sexuale cu tânăra, după care a tâlhărit-o.

Suspectul de 20 de ani a fost reţinut ieri de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, astăzi înaintându-se judecătoriei propunerea de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate, viol şi tâlhărie. În acest sens, Judecătoria Reşiţa se va pronunţa cu privire la propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, Adrian Adrian Tarnovietchi:

Cele mai citite

Related Articles