La 7 ani, şi-a donat părul bolnavilor de cancer. Ulterior a primit o veste la care nu se aştepta nimeni

Timp de doi ani, Vinny Desautels, un băieţel de 7 ani, şi-a lăsat părul să-i crească pentru a-l dona pacienţilor bolnavi de cancer. În toată această perioadă, a avut de suferit de pe urma răutăţilor pe care colegii de şcoală i le-au spus, neînţelegându-i gestul. La puţin timp după ce şi-a tuns părul, băieţelul a primit o veste davastatoare!

După ce şi-a tăiat părul şi l-a donat pentru fabricarea perucilor destinate persoanelor bolnave de cancer, Vinny Desautel, din Roseville, California, a fost diagnosticat cu o formă gravă de cancer, în stadiul 4.

În prezent, doctorii efectuează mai multe teste pentru a afla ce tip de cancer are băiatul. Medicii au descoperit că băiatul are formaţiuni osoase în jurul şoldului, în obrazul drept şi la genunchi.

Într-o zi, când se întorcea de la şcoală, copilul s-a plâns părinţilor că îl doare un genunchi. Imediat, l-au palpat pe tot corpul şi i-au descoperit o excrescenţă la un şold. Imediat l-au dus la spital, unde medicii au descoperit o formaţiune osoasă în zona pelvisului.

După câteva zile, s-a prezentat din nou la medic, din cauza unei umflături la un ochi. Iniţial, au pus totul pe seama unei alergii. După câteva analize, însă, ce era mai rău li s-a confirmat: formaţiunea descoperită la ochi era malignă. În prezent, medicii încearcă să stabilească ce tip de cancer are băieţelul.

În ciuda veştilor cumplite, Vinny continuă să-şi dedice tot timpul liber îngrijirii persoanelor bolnave de cancer.

Sursa: REALITATEA.NET

Foto: REALITATEA.NET

Cele mai citite

Related Articles