Barca eliminată din Liga Campionilor

Atletico Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe deținătoarea trofeului, FC Barcelona, cu scorul de 2-0 (1-0), miercuri seara, pe ”Vicente Calderon”, în manșa a doua a sferturilor de finală.

FC Barcelona, care s-a impus cu 2-1 în tur, părăsește în mod neașteptat competiția, eliminată de ”dubla” francezului Antoine Griezmann (36, 88 — penalty). Faimoasa tripletă ofensivă ”MSN” (Messi — Suarez — Neymar) nu a reușit să găsească soluția deschiderii defensivei lui Simeone, care a jucat o partitură perfectă.

Barca trece prin momente nefavorabile, cu o singură victorie în ultimele cinci partide în toate competițiile (în tur), un egal și trei eșecuri. Catalanii câștigaseră, înaintea partide de miercuri, 38 din ultimele 40 de partide în cupele europene, după ce se impuseseră în meciurile tur. În duelurile dintre cele două echipe în toate competițiile, Atletico are 51 de victorii acasă, FC Barcelona s-a impus de 36 de ori la Madrid, iar 23 de meciuri s-au încheiat nedecis, în 110 confruntări.

Cristina Corocan

Sursa Foto: digisport.ro

Cele mai citite

Related Articles