[FOTO-VIDEO-AUDIO] „Pentru sănătatea dumneavoastră, faceți Mișcare Populară!”

Filiala Caraș-Severin a Partidului Mișcarea Populară este gata să intre în cursa electorală din 5 iunie. Sala mare de ședințe a Casei de Cultură a Sindicatelor din Reșița a fost neîncăpătoare pentru sutele de membrii și simpatizanți ai formațiunii politice. Aceștia au venit în această după-amiază la Reșița pentru a asista la lansarea candidaților MP pentru primăriile din județ.

Traian Băsescu, liderul partidului, a fost vedeta acestui eveniment. El a venit în Caraș-Severin pentru a doua oară în mai puțin de o lună, după ce în 9 martie a fost la Bocșa pentru a-l lansa în cursă pe Eugen Cismăneanțu.

Fostul președinte al României a fost întâmpinat cu pâine și sare și, în discursul său a încurajat candidații să intre în competiție cu spiritul învingătorului. De asemenea, le-a transmis acestora să facă campanie electorală cu Constituția în mână. Băsescu a menționat că PMP este capabil să ducă România în zona de prosperitate.

Candidatul pentru Primăria Reșița, medicul Paul Purea și-a început discursul cu un sfat al medicului: „pentru sănătatea dumneavoastră, faceți mișcare de cel puțin trei ori pe zi. Faceți Mișcarea Populară!”

Pe scenă au fost prezenți toți candidații propuși de PMP pentru alegerilor locale de la primăriile din județ. La Caransebeș va candida Ilie Buzescu, la Oravița – Dumitru Ghenadi, la Moldova Nouă – Elena Ecler, la Bocșa – Eugen Cismăneanțu, în Băile Herculane – Petru Rain, iar la Anina – Nicolae Radu.

Președintele filialei Caraș-Severin a Mișcării Populare, Ionuț Popovici se arată încrezător în șansele candidaților. „Am reușit să facem o echipă extrem de puternică care va avea un cuvânt greu de spus pe scena politică din Caraș-Severin și, de ce nu, pe scena politică din România”.

(Sebastian Dragomir)

Cele mai citite

Related Articles