Mersul trenurilor după ora de iarnă

tren CFRCFR călători anunţă modificările care se produc odată cu trecerea la ora de iarnă. Potrivit unui comunicat de presă transmis de  societatatea de transport feroviar, trenurile îşi vor păstra orele de plecare şi sosire şi în orarul de iarnă. În acest sens, în noaptea de 26 spre 27 octombire, când ora 4.00 devine ora 3.00, trenurile care se află în circulaţie vor opri în staţiile din parcus stabilite unde vor staţiona până la ora de plecare după orarul de iarnă.

Astfel, vor fi afectate de schimbarea de oră un număr de 65 de trenuri, din care 32 trenuri InterRegio, 31 trenuri Regio şi 2 trenuri InterCity. Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale oficială, adică cea de iarnă, se face în aceeaşi zi de duminică, 27 octombrie, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria şi Ucraina, trenurile vor circula după orarele din mersul de tren în vigoare.

Informaţii legate de mersul trenurilor – orare, tarife, oferte, etc. se pot găsi în staţiile şi agenţiile de voiaj CFR şi pe cfrcalatori.ro

Cele mai citite

Related Articles