[AUDIO-FOTO] Campania gratuită de sterilizarea a câinilor din Reşiţa va continua şi la anul

caini

Campania de sterilizare a celor 200 de câini din gospodăriile reşiţenilor, cu venituri mici, care s-a desfăşurat în perioada octombrie – decembrie în municipiul de pe Bârzava a ajuns la final, a precizat medicul veterinar Cătălin Ionescu. Potrivit acestuia, acţiunea a avut un real succes, fapt pentru care la anul campania va continua, şi vizează sterilizarea altor 300 de exemplare de câini şi pisici:

Amintim că, acţiunile, atât cea iniţială cât şi cea care urmează a avea loc, se desfăşoară în baza unui protocol de colaborare încheiat între Primăria municipiului Reşiţa şi Asociaţia “Wings of care” WIOCA, iar costurile, în valoare de aproximativ 5000 de euro, sumă provenită din donaţii, sunt suportate integral de organizaţia româno-elveţiană.

Operaţiunile de sterilizare vor fi reluate gratuit din data de 4 ianuarie la Cabinetul Veterinar din str. George Enescu, nr. 2, din Reşiţa, iar proprietarii vor trebui să asigure doar transportul animalelor de companie de la domiciliu la cabinet şi retur.

Programările se fac la numerele de telefon: 0747 083 095 sau 0355/ 417023 sau pot fi transmise prin e-mail la adresa office@vetlink.ro.

(Hardy Cvoica)

Cele mai citite

Related Articles