current

UPDATE ora 21.45: Deşi protestul era autorizat până la ora 23.00, manifestanţii, care au protestat paşnic în Piaţa 1 Decembrie 1918 din municipiu, s-au retras către casă după ce au plecat în marş spre cartierul Lunca Bârzavei.

***************

Ora 20.00: Reșițenii nu au rămas indiferenți la evenimentele ce au avut loc săptămâna aceasta în capitală, dar și în alte orașe din țară, ca urmare a tragediei din clubul Colectiv. După ce aseară au protestat timid pe străzi, în jur de aproximativ 40 de tineri care s-au plimbat pe Bd. Republicii și și-au strigat nemulțumirile, în această seară, așa cum au anunțat pe rețelele de socializare, peste 1.000 de persoane protestează  în centrul civic.

Vezi atmosfera din piaţă, aici:

protest Colectiv Resita

***************

Ora 20.30: Aceştia au pancarde cu mesaje antiguvernamentale şi încearcă să transmită un mesaj clasei politice că s-au săturat de corupţie. Protestul este autorizat până la ora 23.00, iar forţele de ordine nu şi-au făcut încă apariţia. Protestul este pașnic, fără incidente. Reșițenii veniți în număr mare, majoritatea tineri strigă „Corupția ucide!” sau „Dacă nu reacționăm, ei au murit degeaba„.