[AUDIO] PNL Caraș-Severin dorește alegeri anticipate

Marcel-Vela

În urma demisiei premierului Victor Ponta se va ascuți lupta la vârf pentru putere. Este posibil să se formeze alte alianţe sau să fie alegeri anticipate.

Vicepreşedintele PNL, Marcel Vela, a declarat în exclusivitate la Radio România Reşiţa că este un moment istoric după Revoluţia din Decembrie 89. Liderul liberal a mai precizat că revolta românilor a creat o nouă şansă pentru România, o oportunitate pentru restartarea ei. Vor fi mari aşteptări şi se speră într-o altă majoritate parlamentară, un nou Guvern care în parteneriat cu preşedintele României Klaus Iohannis să poată reclădi o Românie puternică. ca să se ajungă în această situaţie optimistă, trebuie să fie alegeri anticipate, a mai spus Marcel Vela.

Ascultaţi declaraţia vicepreşedintelui PNL, Marcel Vela:

Copreşedintele PNL Caraş-Severin, Valeria Schelean spune că liberalii nu sunt interesaţi deocamdată de guvernare. „Motivul pentru care am cerut alegeri anticipate a fost tocmai faptul că, din punctul nostru de vedere, trebuie să existe un moment zero în care întreaga clasă politică să fie schimbată, iar liderii politici care nu s-au bucurat de încrederea cetăţenilor să facă un pas înapoi”. Deputatul Valeria Schelean consideră că nu este suficientă schimbarea guvernului, ci este necesară schimbarea întregii clase politice.

(Daniel Babun și Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles