GREVA FOAMEI

Ora 19.00

Narcisa Vlascu a renunţat, în această seară, la protest, după ce conducerea Liceului „Hercules” din Băile Herculane i-a îndeplinit şi ultima revendicare: aceea de a preda inclusiv la clasa la care învaţă fiul său.

Ora 11.00

Narcisa Vlascu, profesor de la Liceul Hercules din Băile Herculane a intrat încă de ieri în greva foamei. Potrivit corespondentului Radio Reşiţa, Paul Sever Smadu, motivul invocat de femeie pentru această formă drastică de protest îl reprezintă litigiile profesionale pe care le are cu conducerea unităţii în ceea ce priveşte repartizarea claselor şi a orelor de curs la catedra de limba română. Protestul are loc în faţa liceului, sub fereastra secretariatului şi cea a biroului directorului instituţiei.

Informaţii aflăm din reportajul realizat de corespondentul nostru de pe Valea Cernei – Paul-Sever Smadu:

11 COMENTARII

 1. Ma bucur ca s-a facut dreptate. Doamna Narcisa este o femeie extraordinara si o profesoara foarte buna , cu o capacitate deosebita de a-si expunde ideile intr-un mod receptibil. Din pacate , doamna profesoara, chiar daca detine un bagaj de cunostiinte foarte bogat,fata de alte colege, nu este luata in considerare de catre conducerea scolii .

 2. Mai anonim… tu si cei ca tine traiti degeaba in frunte cu primarul vostru. Orasul a ajuns o ruina din cauza celor ca tine si a primarilor care nu au stiut decat sa conduca masini scumpe si sa fure banii orasului. Rusine

 3. Ii un profesor in scoala : Chera care ia bani degeaba, preda din carte in plus a fost si nebun nu ar mai avea voie sa predea. Sa facem o comparatie intre Chera si Narcisa

 4. Domna Narcisa cred ca e un om care se dedica intru totul meseriei sale, fara sa tina cont daca pentru unul sau doua cuvinte spuse in plus i se majoreaza salariul sau primeste vreo diploma; un om care reuseste sa-i faca pe elevi sa devina interesati de materia pe care o preda, iar acestia sa nu invete cu gandul ca notele sunt oglinda lor. Nu multi sunt acei domni profesori model pe care cred ca orice elev ar dori sa-i aiba, iar eu sunt fericita ca in Mihai Viteazul exista macar 2 “fenomene” de acest gen. Spun cu parere de rau “fenomene” pentru ca in ziua de azi, acestia se raresc vazand cu ochii.

 5. Anonim ai putea macar sa spui cum te numesti. Narcisa este o profesoara foarte buna,dar cu un salariu de rahat ,cum sunt cele din invatamant nu stiu ce randamente poti sa dai.Nu-ti convine ia-ti odraslele si du-le in America.
  E usor sa aruncam cu pietre in profesori!

  • Nu a ajutat-o nimeni, aici se vede caracterul cetatenilor orasului Băile Herculane…a cerut un statut identic cu colegii sai, nu a cerut măriri de salariu cu care tot sunt amagiti profesorii…

 6. nu inteleg ce te deranjeaza draga anonim…?????toti avem dreptul sa ne cerem drepturile,nu inteleg de ce o judeci..?????sincer iti spun …HERCULANELE a ajuns unde a ajuns din cauza ca ,oamenii sunt prea lasi ca sa protesteze iar atunci cand cineva isi cere dreptul toti il critica in loc sa il sprijine….

 7. Mai bine si-ar vedea de clasele la care preda si ar incerca sa obtina cu elevii performante mai bune. La cerut „drepturi” vad ca se descurca de minune, pacat ca nu se poate spune acelasi lucru si despre performantele sale ca si cadru didactic.

  • dar de unde sti tu mai anonimule ce performante are doamna profesoara ?!
   sau poate lucrezi in domeniu si esti si tu doar unul din oamenii care pupa tot timpul acolo unde trebuie pentru a primi ceea ce doresti ….

Comments are closed.