Membrii PSD îşi aleg azi preşedintele

dragnea_m(1)

Alegerile de astazi sunt primele la care au fost chemati sa voteze toti membrii partidului. Singurul candidat este actualul lider interimar, Liviu Dragnea.

Alegerile de astazi sunt primele la care au fost chemati sa voteze toti membrii partidului si sunt considerate un test pentru capacitatea organizatorica în teritoriu.

Aproximativ 500 de mii de membrii PSD sunt asteptati astazi la urme pentru a alege viitorul presedinte al partidului.

Scrutinul este o premiera pentru social-democrati, deoarece îsi pot exprima optiunea toti membrii, indiferent daca si-au platit sau nu cotizatia.

Alegerile interne reprezinta si un test pentru a vedea clar câti membrii activi are partidul, dar si capacitatea organizatorica a fiecarei filiale PSD.

Liderul interimar al social-democratilor, Liviu Dragnea, îsi doreste transparenta în procesul de votare.

Ca atare, reprezentantii mass-media vor avea posibilitatea sa fie prezenti în toate filialele din teritoriu ale PSD.

Sectiile de vot sunt organizate în spatii care asigura conditii optime, fiind interzisa prezenta urnelor de vot în restaurante, spatii comerciale sau în scoli.

Multi lideri PSD vor vota la sedul central al partidului, printre care si fostul presedinte al social-democratilor, Victor Ponta.

Actualul presedinte interimar al PSD, Liviu Dragnea, îsi va exprima optiunea în judetul Teleorman.

Votul se va încheia la ora 20:00, când sunt asteptate si primele rezultate privind participarea la procesul electoral intern.

Singurul candidat pentru functia de presedinte al PSD este Liviu Dragnea, dupa ce candidaturile senatorilor Daniel Savu si Serban Nicolae au fost respinse de Comitetul Executiv National al PSD.

Radio România Actualităţi

Cele mai citite

Related Articles