Universiada din Kazan, ziua a cincea: încă o medalie de bronz pentru România

Andreea OgrazeanuAtleta Andreea Ogrăzeanu a cucerit, miercuri, a doua medalie de bronz la Jocurile Mondiale Universitare din Rusia, în proba de 200 de metri, prima fiind câştigată la 100 de metri.
Andreea Ogrăzeanu a obţinut, în finala de la 200 de metri, medalia de bronz, cu timpul de 23,20 secunde, aceasta fiind cea mai bună performanţă personală a atletei. Primele patru clasate în finală au încheiat fiecare cu cea mai bună performanţă personală.
Medalia de aur a revenit sportivei canadiene Kimberly Hyacinthe (22,78 secunde), iar cea de argint finlandezei Hanna Maari Latvala (22,98).

Născută pe 24 martie 1990 la Alexandria, membră a clubului Farul Constanţa şi antrenată de Cristina Manea, Andreea Ogrăzeanu este şi campioană europeană de junioare şi de tineret, deţinând, de asemenea, 11 titluri naţionale. Anul trecut, a avut o accidentare, dar şi-a revenit, după cum se vede, anunţând un sezon de excepţie.
Tot miercuri, Bianca Perie s-a clasat pe locul cinci în finală la aruncarea ciocanului (68.94 metri).
Luni, în proba de 100 de metri, Andreea Ogrăzeanu a obţinut prima medalie pentru România, bronz la 100 de metri, cu timpul de 11,41 secunde.
Luni, în proba de săritură în lungime, la competiţia de la Kazan, Cornelia Deiac s-a clasat pe locul patru, cu 6,36 metri, în condiţii meteo dificile, cu ploaie continuă, reprize de furtună şi vânt în rafale.Sursa:Mediafax

De același autor

Related Articles