Raul RusescuRaul Rusescu intră tot mai des în calculele antrenorul Sevillei, Unai Emery. Acesta nu l-a folosit deloc pe fostul stelist în La Liga, însă situația din clasament îi forțează pe andaluzi să facă schimbări.

Sevilla este clasată doar pe locul 11 în campionat, cu 9 puncte după 8 meciuri, iar obiectivul fixat la începutul sezonului – calificarea în cupele europene – pare acum o himeră.

În lipsa jucătorilor convocați pentru partidele echipelor naționale din preliminariile pentru CM 2014, Sevilla a jucat un meci amical împotriva formației din liga secundă – Real Jaen.

Duelul a fost unul presărat cu momente importante, însă mai puțin pe teren, acolo unde meciul s-a încheiat cu scorul de 0-0, ci la capitolul reveniri. Unai Emery i-a folosit din primul minut pe Rusescu, Carrico și Juan Antonio Reyes, în condițiile în care niciunul dintre ei nu a mai prins vreun minut pe teren de la primul meci din Europa League – cu Mladost Podgorica.

Conform site-ului oficial al Sevillei, fostul golgheter al Ligii 1 a ratat mai multe ocazii în partea secundă și a fost singurul jucător ținut timp de 90 de minute pe teren de către Unai Emery.Sursa:Digi Sport