flamesSpitalul „Louis Ţurcanu” din Timişoara a primit o donaţie de aproape 12 mii de lei în urma unui proiect umanitar derulat de doi arădeni. Rareş Bârsan – medic la I.S.U. „Vasile Goldiş” şi  Domiţian Giurgiu – pompier salvator în cadrul aceleaşi instituţii au plecat în expediţie pe motocicletă spre Maroc şi au adunat bani pentru copiii bolnavi de leucemie. Strângerea de fonduri s-a făcut atât pe plan local cât şi de la unităţile de pompieri, poliţie şi jandarmerie de-a lungul traseului.

 „Aceasta a fost prima ediţie dintr-o acţiune caritabilă desfăşurată pe două continente.  Ne bucurăm că proiectul ” Flames on Bikes – Across Europe to Africa ” , a luat sfârșit cu bine. De curând, ne-am deplasat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara, care este singurul spital de profil din vestul țării. Aici, i-am înmânat doamnei profesor Marghit Șerban o donație din partea sponsorilor noștri,  în valoare de 11.700 lei. Nu ne vom opri însă aici, urmeaza partea a doua ” Flames on Bikes – America de Sud „, acțiune care se va derula  în luna  decembrie 2014”, a declarat Rareș Bârsan, medic la I.S.U. „Vasile Goldiş” Arad.

„M-ați impresionat profund cu gestul dumneavoastră. Implicarea activă în favoarea celor aflați în nevoie și în suferință  face cinste deopotriva autorilor ei, cât și celor cărora li se adresează. Ne bucurăm că ați intrat în viața noastră și suntem recunoscători sorții că v-am întâlnit. Vă doresc mult noroc și succes în tot ceea ce întreprindeți”, au fost cuvintele rostite de prof. Marghit Șerban la primirea donației din partea celor doi arădeni.