[FOTO] Împuşcături pe Calea Timişoarei

trageri politie (8)

Zeci de împuşcături s-au auzit astăzi pe Calea Timişoarei din Reşiţa. Cetăţenii din zonă s-au obişnuit cu sunetul focurilor de armă pentru că în judeţul Caraş-Severin, singurul poligon autorizat funcţionează în incinta Inspectoratului de Jandarmi. Acolo au descins astăzi poliţişti angrenaţi în tradiţionalul concurs de tir, organizat cu prilejul Zilei Poliţiei Române. La competiţie au participat 19 poliţişti care au încercat şi au reuşit să îşi dovedească măiestria în arta tirului. Au fost executate trageri cu pistolul „Carpaţi” calibru 7,65 mm, asupra unui ţinte situate la 20 de metri, distanţă faţă de concurenţi. Locul I a fost adjudecat de şeful Serviciului Resurse Umane, comisarul şef Eronim Cojocaru – cu 57 de puncte din 60 posibile, iar pe locul doi a urmat agentul şef adj. Ancuţa Cheţan – purtător de cuvânt al Inspectoratului. Locul III, după departajări, a fost adjudecat de Ovidiu Covaciu.
Câştigătorii au fost felicitaţi de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, iar cu sprijinul I.P.A. Regiunea Caraş-Severin, Corpului Naţional al Poliţiştilor şi Asociaţiei Dinamo aceştia au fost răsplătiţi cu diplome şi echipamente sportive.
Cu acest concurs a debutat seria activităţilor sportive desfăşurate cu ocazia Zilei Poliţiei Române din data de 25 martie.

(Sebastian Dragomir)
Foto: IPJ Caraş-Severin

De același autor

Related Articles