Dinamo – Petrolul Ploieşti 1-1, în etapa a 8-a a Ligii I de fotbal

Dinamo - Petrolul Ploiesti 1-1Dinamo Bucureşti şi Petrolul Ploieşti au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), sâmbătă seara, 21 septembrie, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 8-a a Ligii I de fotbal.
Dinamo a deschis scorul în min. 13, prin Alex Curtean, cu un şut din întoarcere, dar Petrolul a egalat în min. 89, prin uruguayanul Juan Albin, aflat la meciul de debut.
Petrolul a dominat categoric repriza secundă şi a ratat mai multe ocazii clare, cel mai bun om de pe teren fiind portarul dinamovist Cristian Bălgrădean, care a apărat şi un penalty, executat de brazilianul Guilherme (53). Petrolul a solicitat penalty şi în prima repriză, pentru un henţ în careu comis de Laurenţiu Rus. Bălgrădean a intervenit salvator la ocaziile lui Dore (89) şi Boudjemaa (90+2), iar la poarta cealaltă portarul brazilian Pecanha a apărat în faţa dinamoviştilor Collins Fai (55) şi Valentin Lazăr (64).
Petrolul rămâne neînvinsă după această remiză.
Guilherme (Petrolul) a ratat un un penalty în min. 53 (a apărat Cristian Bălgrădean).
Arbitru: Marius Avram (Bucureşti); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Oradea), Adrian Radu Ghinguleac (Bucureşti); arbitru de rezervă: Dragoş Teodor (Constanţa)
Observatori: Marian Dorobanţu (Buzău) – CCA, Claudiu Popa (Bucureşti). Sursa: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles