Reşiţeanul Ovidiu Berceanu merge la Mondialele de box pentru seniori

ovidiu-berceanuRomânia va participa cu un lot de 5 pugilişti la ediţia 2013 a Campionatelor Mondiale de box pentru seniori, găzduite în Kazahstan, la Almatîi, între 11 şi 27 octombrie.
Lotul României, stabilit de Biroul federal al FR de Box, va fi definitivat pe 30 septembrie, când vor avea loc două meciuri de selecţie, la categoriile 60 şi 75 kg.
Ovidiu Berceanu (CSM Reşiţa), la categoria 49 kg, şi Mihai Nistor (SCM Bacău), la +91 kg, şi-au asigurat deja locul în lotul ce va face deplasarea. Răzvan Andreiana, de la CS Dinamo, la categoria 56 kg urma să boxeze într-un meci de selecţie cu Maike Cioacă (SCM Bacău) pe 30 septembrie, dar ultimul s-a accidentat la ”Centura de aur” şi i-a lăsat cale liberă dinamovistului.
În cele două meciuri de selecţie, Cătălin Gheorghe (CSM Ploieşti) luptă cu Alexandru Ciucureanu (SCM Bacău) la categoria 60 kg, în timp ce Bogdan Juratoni, medaliat cu bronz la ultimele Mondiale, în 2011, îl va înfrunta pe Cătălin Paraschiveanu (SCM Bacău), pentru titularizarea la categoria 75 kg. De notat că la ”Centura de aur”, Paraschiveanu l-a învins pe Juratoni.

Sursa: Agerpres

De același autor

Related Articles