[UPDATE][FOTO] Biciclist nevinovat căzut victimă unei tamponări

accident-Dambovita-detaliu1

Joi, 21 august 2014, ora 11.25

Conducătorul unui autoturism care se deplasa dinspre Reşiţa spre Timişoara a încercat să depăşească un tir, însă a realizat că nu poate efectua manevra, a revenit pe banda sa de mers, fără să se asigure, şi a lovit spatele autocamionului. După cum a informat Ionuţ Bocancea de la IPJ Timiş, victima a suferit răni uşoare şi a fost transportată la spital.

Joi, 21 august 2014, ora 9.41

Două accidente rutiere cu victime s-au produs în această dimineaţă în judeţul Timiş. Primul a avut loc pe bulevardul Dâmboviţa din Timişoara. Două autoturisme s-au ciocnit şi au fost proiectate pe trotuar, peste un biciclist de 25 de ani. După cum a informat Ionuţ Bocancea de la IPJ Timiş, un şofer a virat stânga, pe culoarea verde a semaforului, fără să se asigure, fiind lovit de un autoturism Nissan, care venea din sens opus. În urma impactului, ambele autoturisme au ajuns pe trotuar, unde au lovit biciclistul. În urma accidentului, tânărul a fost rănit şi a fost transportat la spital cu o ambulanţă SMURD.
Un alt eveniment rutier soldat tot cu o victimă a avut loc pe DN 58 B, pe raza localităţii Birda. Acolo au fost implicate un autoturism şi un tir care s-au ciocnit frontal. Despre acest accident vom reveni cu amănunte.

(Sebastian Dragomir)

Cele mai citite

Related Articles