Mircea Rednic și-a prelungit contractul cu Poli Iași

103

Antrenorul Mircea Rednic şi-a prelungit, joi, contractul cu echipa de fotbal CSM Politehnica Iaşi până la finalul sezonului în curs, suspendat în prezent din cauza pandemiei de coronavirus, scrie Agerpres.

Tehnicianul a semnat prelungirea contractului în faţa jurnaliştilor, cu prilejul unei conferinţe de presă în aer liber, fiind vorba de un act adiţional la actualul contract, potrivit site-ului oficial al clubului. Rednic a transmis, totodată, că ia în calcul posibilitatea de a continua în Copou şi în sezonul viitor, dar cu anumite condiţii: ”Vreau să avem stabilitate financiară, să vină lumea lângă noi, să ne putem propune mai mult.”

Mircea Rednic şi-a arătat dezamăgirea că e foarte greu să-şi antreneze elevii în grupuri de câte patru fotbalişti: ”N-am crezut vreodată că voi trăi asemenea momente. E aproape imposibil să ne desfăşurăm activitatea în aceste condiţii. Îmi menţin părerea că era mai bine să ne oprim acum, după modelul Belgia. Am văzut că echipele cu jucători pozitivi vor pierde la ‘masa verde’ partidele oficiale. Nu e corect!”

Antrenorul s-a arătat, totuşi, mulţumit de condiţiile de care beneficiază echipa sa: ”Stăm în cantonament la un hotel foarte bun, iar terenurile din Copou arată impecabil, chiar m-am mirat când am văzut luni ce bine arată. Cei care le îngrijesc merită toate aprecierile noastre.”

Rednic a semnat pe 8 ianuarie un contract valabil până la finalul sezonului cu Politehnica Iaşi, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon.

În ultimele zile patru jucători şi-au prelungit contractele cu Poli, fundaşii Cosmin Frăsinescu, căpitanul echipei, Ovidiu Mihalache, portarul Denis Rusu şi atacantul Andrei Cristea.

sursa foto: Mircea Rednic