Bocşa: O noapte întreagă fără apă potabilă la robinete

Furnizarea apei potabile este sistată în oraşul Bocşa, din această seară, de la ora 23.00 şi până mâine dimineaţă la ora 5.00.

Societatea AquaCaraş anunţă într-un comunicat de presă că întreruperea este necesară pentru efectuarea unor manevre de închidere-deschidere la vanele de pe conductele magistrale. Am luat hotărârea de-a executa aceste lucrări de mentenanţă, noaptea, pentru a limita consecinţele opririi apei sau scăderii presiunii, se mai precizează în comunicat.

Vă aducem la cunoștință că în seara aceasta, 22.05.2020, începând cu ora 23.00, până la ora 5.00, mâine dimineață, 23.05.2020,  suntem nevoiți să efectuăm manevre de închidere-deschidere la vanele de pe conductele magistrale. Am luat hotărârea de-a executa aceste lucrări, noaptea, pentru a limita consecințele scăderilor de presiune pe anumite sectoare sau, punctual, întreruperile furnizării apei. Ne cerem scuze, dumneavoastră, clienților noștri, pentru disconfortul și inconvenientele create, prin scăderea de presiune și întreruperea furnizării apei potabilă.

Mâine, ulterior orei 5.00, vă rugăm să ne semnalați orice neconformitate a caracteristicilor organoleptice, ale apei la Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643, Exploatarea Bocșa tel. 0748910368. Mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere.

Cele mai citite

Related Articles