[EXCLUSIV-AUDIO] Miodrag Belodedici, la ceas aniversar: sunt la București și îmi pare rău că nu am venit în Banat, să stau mai mult cu mama

Fostul internațional Miodrag Belodedici împlinește miercuri, 20 mai, 56 de ani. Anul trecut, ”Belo” a fost sãrbãtorit la Caransebeș cu prilejul celei de a 6-a ediții a evenimentului fotbalistic ”Gala Stelele Banatului”.

Performerului, cu douã Cupe ale Campionilor Europeni cucerite, i-am transmis pe frecvențele Radio Reșița gândurile bănățenilor la ceas aniversar:

”Încă de dimineața telefoanele sună într-una. Îmi petrec ziua în București, dar îmi pare rău că nu am plecat spre Banat, să stau cu mama, în această perioadă. Stau aici în apartament și trece timpul greu. Nu avem voie să mergem în Federație și stau aici, în casă. Mai merg la cumpărături, dar respect legea și aștept să treacă această perioadă. Am făcut și mișcare, dar statul acesta în casă mie mi-a făcut foarte bine. Eram prea obosit. Eu nu mă gândesc la ani, mă simt foarte bine. E normal să îmbătrânim frumos, fiecare cu viața lui și cu dorințele lui. În această perioadă, nu văd prea bine fotbalul românesc. Și înainte de Covid 19, fotbalul nostru ”scârțâia”, mai multe echipe se plângeau că nu au bani, dar acum o să avem probleme mari, nu este o perioadă bună. În această perioadă aș fi fost prezent la Gala ”Stelele Banatului”. Sunt un participant foarte important la acest eveniment sportiv, deși nu am niciodată trofeul. Băieții mei de la Moldova Nouă sunt campioni la dans și la cântat. Le transmit organizatorilor, lui Dan Avram, să nu se supere că nu putem să fim împreună în acest an, să fie liniștiți, veseli, să ne vedem cu bine anul viitor. Mi-aș fi dorit să fiu în Banat, îmi pare rău că nu m-am întors acasă, unde aveam ocazia să stau cu mama și mai mult timp”, a spus în exclusivitate pentru Radio Reșița, Miodrag Belodedici.  

Miodrag Belodedici s-a născut 20 mai 1964, la Socol, în judeţul Caraş-Severin. Și-a început cariera de fotbalist la echipa Minerul Moldova Nouã. ”Belo” s-a remarcat ca fotbalist la Steaua Bucureşti, între 1983 şi 1989, dar şi la Steaua Roşie Belgrad, între 1989-1992, echipe cu care a câştigat două Cupe ale Campionilor.  A jucat pentru naționala României la Campionatul Mondial din 1994, precum și la Campionatul European din 1996.

Cele mai citite

Related Articles