O nouă reușită medicală la Arad! Şase dintre pacienții proveniți de la un Cămin pentru Persoane Vârstnice din Arad s-au vindecat de COVID-19

Vești bune de pe Secția Clinică Pneumologie II – șase dintre pacienții proveniți de la un cămin pentru persoane vârstnice, din Arad, au fost externați, vindecați de COVID-19 după ce testele II și III efectuate la interval de 24 de ore au ieșit negative! Printre pacienții externați se numără o doamnă de 97 de ani, care a reușit să învingă acest virus, deosebit de contagios!

”Ne bucură faptul că am externat șase pacienți, vărstnici, care s-au vindecat de COVID-19. Putem spune că vindecarea pacientei de 97 de ani, care s-a internat și cu alte afecțiuni medicale, este o reușită excepțională din punct de vedere medical. Îi felicit pe toți seniorii care au fost internați la noi, pentru optimismul de care au dat dovadă și totodată, mulțumesc echipei medicale, care a fost și este alături de pacient”, a declarat dr. Dana Olar, medic șef Secție Clinică Pneumologie II.

Şi asta nu este tot, o fetiță de 13 ani, Tamara, s-a externat astăzi de pe Compartimentul Boli Infecțioase Copii după ce testele II și III au ieșit negative. Fetița a primit vestea vindecării chiar de ziua ei!

A fost o bucurie pentru noi, cadrele medicale, să îi spunem că s-a vindecat tocmai în această zi, specială atât pentru ea, cât și pentru întreaga familie”, a declarat dr. Dana Oprea, medic coordonator Compartiment Boli Infecțioase Copii.

I-am transmis Tamarei, la mulți ani sănătoși, din partea echipei Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad! Ne bucurăm pentru fiecare pacient pe care îl externăm vindecat!” a precizat ec Florina Ionescu, managerul interimar al SCJU Arad.

De același autor

Related Articles